Bilim Yolunda 30.000’inci Ayak İzi” etkinliği kapsamında Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü bünyesindeki programlar aracılığıyla bireysel eğitimler verilerek ulaşılan 30.000’ inci çocuk grubuna Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İBİŞ tarafından madalyaları ve Sertifikaları verildi. Daha sonra önceki yıllarda etkinliklere katılım sağlayarak programlardan eğitim almış çocuklar Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi’nde yer alan programların onların yaşamlarındaki etkilerini anlatan konuşmalar yaptılar. Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü bünyesinde eğitim veren program yürütücülerine ve ekiplerine, Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü Bilim Kurulu üyelerine teşekkürler belgeleri takdim edilerek etkinlik tamamlandı.